Magyar English Deutsch Espanol(Spanish Formal International) French (Fr) Italiano Slovenčina Română Russian (CIS) Japanese

Csavarozás-technika

Cégünk bővülési folyamatának egy újabb állomása volt, hogy 2009-ben fő profilként a csavarozás-technika termékeivel bővítette kínálatát.
Megoldásokat kínálunk az elektronika-, az autó- és gépipar számára, illetve az ipar olyan szereplőinek, ahol a minőség és megbízhatóság ezen a területen követelmény.
Az elektromos és pneumatikus csavarozógépek mellett minden olyan hasznos kiegészítő megtalálható kínálatunkban, melyek a csavarozási folyamatot pontosabbá, ellenőrizhetővé, biztonságosabbá és ergonomikusabbá teheti. Ilyen eszközök a vezérelt és programozható gépek, automaták, csavaradagolók, nyomatékmérők, nyomatékszerszámok, állványok, bitek és dugókulcs fejek, balancerek... Oldalunkon főbb beszállítóink katalógusait tettük elérhetővé. Kínálatunk ennél bővebb, igény esetén kérje segítségünket. Minden általunk forgalmazott termék alkatrész- és szervizháttere biztosított.

' csavarozógép, automata és rezgő csavaradagoló, bit, nyomatékmérő, állvány, elektromos és pneumatikus csavarozógép, szénkefés és szénkefe mentes csavarozógép, balancer, nyomatékmérő, dugókulcs'

Hios

Hios

1970-ben alakult meg a japán Hios Unc. vállalat. Nyomaték-határolt csavarbehajtó eszközökre szakosodott a cég. Több mint negyven éves folyamatos fejlesztésének köszönhetően, ma a világ vezető gyártójává vált.
A Hios Inc. történelmi szempontjából fontos lépcsőfokok, az egy-egy új generációs termékek megjelenése:
- M-sorozat: első fejlesztések egyike, ami az elektronika szabályozásával érte el a nyomatékértéket. Már nem beszerezhető, végleg leálltak a gyártásával.
- CL-sorozat: bevezették a mechanikus tengelykapcsolót, amely kompakt mérete és a csavarozógép alacsony feszültségigénye, lehetővé tette az eszköz ergonomikus kialakítását. A tengelykapcsolónak köszönhetően az ismétlési pontosság +/-3% alatt maradt.
- VZ-sorozat: ez a gépcsalád AC feszültségről működik, külön tápegység nélkül. Ez a termékcsalád a mai napig piacvezető Japánban.
- BL-sorozat: A közelmúltban kifejlesztett technológiával készült szénkefementes csavarozógép család. Környezetbarát megoldásnak köszönhetően nem keletkezik működés közben káros szénpor. Ezáltal az élettartama is növekszik, a karbantartásigénye szinte minimálisra csökkent.

OHTAKE (Quicher)

OHTAKE (Quicher)

JANOME az évek során szerzett tapasztalattal, kifinomult technológiájával és tudásával a világ egyik vezető varrógép gyártója, valamint az ipari Equipment Sales ágazata kiváló minőségű ipari termékek és szolgáltatások forgalmazója világszerte.
A Quicher automata csavaradagolója gyorsítja az összeszerelések folyamatát. Sokkal gyorsabb, mint a kézzel végzet csavaradagolás. Különböző típusú és méretű csavarok adagolhatóak a világ első és egyedülálló cserélhető adagolósínes rendszerével.
Ha egy másik összeszerelő helyen egy más típusú csavart használnak, elegendő a sín cseréjével átalakítani az adagolót a használathoz. A sín egy csavar lazításával nagyon gyorsan cserélhető.
A Quicher csavaradagoló sokoldalúsága és hatékonysága jelentősen javítja az összeszerelési munka hatékonyságát.

Fiam

Fiam

FIAM Olaszország első számú tervező és gyártó vállalata az ipari levegős szerszámok és összeszerelő rendszerek területén, de évtizedek óta nemzetközileg is meghatározó szerepet tölt be.
FIAM az igényeket és változtatásokat folyamatosan követve, a minőséget, biztonságot és megbízhatóságot képviseli nevével.
A több mint 50 év tapasztalat és a folyamatos újítások olyan megoldásokat hoztak létre, amelyek folyamatosan a felhasználók előnyére válnak a fokozott termelés javulásában, minőségében és munkafeltételeiben.

Cedar

Cedar

A leghíresebb Japán nyomatékmérő gyártó, mely 1971 óta gyártja eszközeit. A kiváló minőségű mérőeszközöket a versenyképes piaci áron kínálja úgy, hogy az megfelel a mérnökök igényeinek, valamint a minőség ellenőrzésnek egyaránt. A széles termékpaletta miatt számos iparágnak tudják kínálni a mérőeszközeiket. A cég már  1999-ben megfelelt a szigorú minőségbiztosításnak (ISO9001), mellyel biztosította ügyfeleinek a folyamatos fejlesztést és a minőség iránti elkötelezettségüket. A magyarországi raktárunkon lévő CD-10M és CD-100M nyomatékmérőink elküldését Európa bármely országába 2-3 napos teljesítéssel vállaljuk. Minden nyomatékmérőre/eszközre 1 év garanciát, továbbá használati utasítást, adaptert, kábeleket stb. biztosítunk.

Deprag

Deprag

A Deprag a közelmúltban ünnepelte 75. születésnapját. Európa szinte minden országában jelen van képviseletével, ezek közül két országban gyártja is termékeit: Németország és Cseh Köztársaság.
A Deprag márkanév világszerte ismert és elismert.
Termékeit három fő csoportra lehet osztani:
- Levegős eszközök:
A levegős eszközei ipari minőségűek, magas igénybevételhez tervezték. Ismertek a kiváló minőségről, ergonomikus kialakításról, egyszerű és biztonságos működésről, könnyű karbantartásról.
- Csavarozás és Automatizálás:
A Deprag komplett megoldásokat kínál a csavarozás-technika és automatizálás területén. Levegős és elektromos gépei az ipar szinte minden területén a megbízhatóságot és pontosságot képviselik.
- Befogók:
Befogópatronok, befogóhüvelyek, tokmányok, befogók, orsók teljes körű gyártása és forgalmazása.

Kilews

Kilews

LOOVER Industrial Co., Ltd., több mint 30 éves múltra tekint vissza. A tajvani székhelyű cég professzionális termékeket és szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek világszerte. 1997-től a KILEWS Indrustrial Co.,Ltd export irodája a LOOVER lett, aki a KILEWS teljes termékskáláját a világ minden pontjára szállítja. A KILEWS termékek kiválló minőségű és pontosságú, valamint magas igénybevétel mellett is hosszú élettartalmú eszközök.

Mountz

MountzAz 1965-ben alakult kaliforniai székhelyű Mountz Inc. a kiváló minőségű nyomaték-eszközeiről vált ismertté világszerte. Az ellenőrzött nyomaték elengedhetetlen ahhoz, hogy a termelő vállalatok biztosítsák termékeik minőségét, biztonságát és megbízhatóságát. A nem megfelelően rögzített csavarok fellazulhatnak, a túlhúzottak tönkretehetik a furatot és ezáltal a készterméket, így növelve a selejtgyártást. A Mountz Inc. a beállított nyomaték méréséhez és ellenőrzéséhez kínál minőségi megoldást nyomaték-eszközök piacán.

Tecna

Tecna

TECNA S.p.A. cég már a 70'-es évek óta a hegesztés-technológiával foglalkozik Olaszországban. Ezekben az években a cég széles skálával szakosodott a hegesztés-technológia területén.
A hegesztőgépekhez szükséges kiegészítők gyártását is végzi.
Többek közt az a függeszthető balancereket, amelyek 0,4-180 Kg teherbírásúak.
A TECNA összes terméke magas színvonallal büszkélkedhet. Fő beszállítási területe az ipar, beleértve az autóipart és a fémmegmunkáló ipart.
A balancerek külön termékként történő forgalmazásával az összeszerelő ipar is célpiaccá vált, a különböző eszközök munkaállomásokon történő felfüggesztése miatt (pl.: levegős és elektromos gépek, vonalkód olvasók, stb.)

Norbar

Norbar

Norbar a világ egyik vezető nyomaték szerszámait és műszereit gyártó vállalata. Az egyik legmodernebb és legnagyobb gyárában folyik a tervezés, fejlesztés és gyártás.
A cég 1942-ben jött létre. Eredeti neve "North Bar Tool Company", az első cég volt Nagy-Britanniában aki elindította a nyomatékeszközök kereskedelmi gyártását. A kezdeti gyártást a kereslet vezérelte, ugyanis a Rolls Royce Merlin motorjában a tömítés nélküli hengerfejek pontos meghúzására volt szükség. A brit háborús kormány megadta az engedélyt, hogy a nyomatékkulcsok gyártása elkezdődjön.
A Norbar azóta is folyamatos innovációt végez a tervezés, gyártás és minőség-technológia legmagasabb szintű megvalósítására.

BMS Paddy

BMS Paddy

A BMS több mint 30 éve piacvezető termékeivel. Írország közép-nyugati részén van a központ, ahol a gyártás mellett tervezés és fejlesztés is fontos szerepet kap. A nyomatéktechnológia területén a világ egyik vezető fejlesztője és az új technológiák alkalmazója. Ezeknek köszönhetően évek óta meghaladja a várakozásokat. A folyamatos kutatási és fejlesztési beruházásoknak köszönhetően a legkorszerűbb termékek kerülnek az ügyfelekhez. A BMS 2010 után 2011-ben is elnyerte a kiemelkedő szintű innovációért járó elismerést.

Himax

HimaxA 2001-ben megalakult cég főként elektromos csavarozók és nyomatékmérők gyártására szakosodott. Több mint 13 éve szerves részét képezik a piacnak a nyomaték-technológia területén. Termékeiket elsősorban az ipari szegmensbe szánják, melyeket magas minőség, és kedvező ár/érték arány jellemez. Legtöbb termékük elérhető CE minősítéssel is az európai végfelhasználók számára, valamint piacon egyedülállóként forgalmaznak Bluetooth kimenettel rendelkező digitális nyomatékmérőket.

ASA

ASA

ASA Enterprise Co. Ltd.-t 1978-ban alapították, mely az ipari szegmens számára kínál precíziós elektromos és pneumatikus csavarozó gépeket. A cég ideológiája a megbízhatóság, a lelkesedés és az innováció, melynek eredményeképpen a termékeinek minősége folyamatosan javuló tendenciát mutat. A termékek mára már több, mint 50 szabadalmat szereztek a világ közel 20 országában. A Taiwan központú cég negyed évszázad alatt folyamatosan teret hódított az ázsiai és csendes-óceáni térségben, de az elmúlt évtizedben már az egész világ megismerte ebben a szegmensben. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ügyfelek hiqh-tech minőségű termékeket és szolgáltatásokat kapjanak a megvásárolt termékekkel...

Delvo

Delvo

A NITTO KOHKI által forgalmazott és Japán minőséget képviselt DELVO csavarozógépek az egyik legkeresettebbek a piac eme szegmensében. A DELVO gépek nagy munkabírásra és hosszú élettartamra lettek fejlesztve, amelynek alap feltétele a minőség.

RAD TORQUE

RAD TORQUE

A kanadai New World Technologies Inc. a világ egyik vezető gyártója a pneumatikus, akkumulátoros és elektronikus pisztolyfogantyús nyomatékkulcsok piacán. Fejlett termékeik sikeresnek bizonyultak a különböző iparágakban a világ minden táján. Produktumait legfőképp az olaj-és gáziparban, a vegyiparban, a bányászatban, valamint az űrkutatásban használják előszeretettel a szakemberek. A kanadai cégnél nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos fejlesztésre, a legújabb technikákat alkalmazzák, melynek eredményeként a legjobb minőségű szerszámokat kínálják a piacon.

VESSEL

VESSEL

A VESSEL 1916-ban alakult meg Japán első nagy ipari csavarhúzógyártójaként. Kezdetben kohászattal foglalkozott a cég, így főképp mezőgazdasági szerszámokat gyártott (pl.: ásó, kapa). A későbbiekben ipari megoldásokra szakosodott, és a speciális nagydarabszámú tömeggyártást helyezte előtérbe, majd elkezdte szállítani termékeit a piacon. Napjainkban a VESSEL termékei között megtalálhatók a kéziszerszámok, bitek és foglalatok, pneumatikus szerszámok, valamint benzinmotoros gépek is.