Magyar English Deutsch Espanol(Spanish Formal International) French (Fr) Italiano Slovenčina Română Russian (CIS) Japanese

Hios

Hios

1970-ben alakult meg a japán Hios Unc. vállalat. Nyomaték-határolt csavarbehajtó eszközökre szakosodott a cég. Több mint negyven éves folyamatos fejlesztésének köszönhetően, ma a világ vezető gyártójává vált.
A Hios Inc. történelmi szempontjából fontos lépcsőfokok, az egy-egy új generációs termékek megjelenése:
- M-sorozat: első fejlesztések egyike, ami az elektronika szabályozásával érte el a nyomatékértéket. Már nem beszerezhető, végleg leálltak a gyártásával.
- CL-sorozat: bevezették a mechanikus tengelykapcsolót, amely kompakt mérete és a csavarozógép alacsony feszültségigénye, lehetővé tette az eszköz ergonomikus kialakítását. A tengelykapcsolónak köszönhetően az ismétlési pontosság +/-3% alatt maradt.
- VZ-sorozat: ez a gépcsalád AC feszültségről működik, külön tápegység nélkül. Ez a termékcsalád a mai napig piacvezető Japánban.
- BL-sorozat: A közelmúltban kifejlesztett technológiával készült szénkefementes csavarozógép család. Környezetbarát megoldásnak köszönhetően nem keletkezik működés közben káros szénpor. Ezáltal az élettartama is növekszik, a karbantartásigénye szinte minimálisra csökkent.