Magyar English Deutsch Espanol(Spanish Formal International) French (Fr) Italiano Slovenčina Română Russian (CIS) Japanese

Elektromos gépek

Cégünk elektromos, és akkumulátoros gépek széles választékát kínálja ügyfelei részére. A professzionális japán és német márkákon felül, mint Hitachi, Makita, BOSCH, középkategóriás kisgépekre is kínálunk alternatívát.

Makita

Makita

A Makita vállalat 1915-ben alakult meg Japánban, jelenlegi székhelye: Andzsó. Kezdetben világítási eszközök, motorok és trafók értékesítésével valamint javításával foglalkozott a cég. A Makita első elektromos kéziszerszáma 1958-ban készült el, amely egy elektromos kézi gyalu volt. Az elmúlt 45 évben a Makita mindvégig azon dolgozott, hogy stabil pozíciót szerezzen magának a hordozható kéziszerszámok piacán. A Makitát ügyfélközpontú szemléletmód jellemzi, termékpalettájának sokszínűsége is bizonyítja, hogy igyekszik a legkülönbözőbb vásárlói igényeknek is eleget tenni, legyen szó hobbibarkácsolásról, vagy professzionális ipari felhasználásról.

BOSCH

BOSCH

A BOSCH vállalatot Robert Bosch alapította meg 1886-ban Suttgartban, „Finommechanikai és Elektrotechnikai Műhely” névvel. Ez volt az elődje a ma világszerte működő Robert Bosch GmbH-nak. A több mint 125 éves múltra visszatekintő BOSCH, napjainkban széles termékpalettával rendelkezik. Fő profilja: autóipari alkatrészek, elektromos kéziszerszámok, háztartási gépek, fűtéstechnikai eszközök, biztonságtechnikai eszközök gyártása.

Ragasztószalag adagoló

Ragasztószalag adagoló

Yaesu evolúciós automatikus szalagadagolók
Cégünk, a kiemelt minőségű, világszerte ismert Japán YAESU szalagadagolók hivatalos disztribútora.


A gyártó oldalán további specifikációkat és videókat is megtalál a szalagadagolók működéséről.
Megtekintéséhez kattintson IDE!

Lobster Tools

Lobster Tools

A Japán székhelyű Lobster szerszámgyártó cég magas színvonalú eszközeiről vált ismertté világszerte. Termékeik kiváló minőségét az ISO 9001 minőségtanúsítvány garantálja, amely megfelel a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak. A Lobster nevet 1923-ban vette fel a vállalat, melyet 1992-ben LOBTEX CO., LTD. névre változtatott. Forgalmazott termékeik között megtalálhatók a különféle szegecselő szerszámok, melyek gyártása terén 100 éves tapasztalattal rendelkezik a vállalat. Szerszámaikat a japánok úgy tervezték, hogy megfeleljenek az ergonómiai kihívásoknak, mechanikailag precízek legyenek, valamint tartósság jellemezze őket a termelékenység növelése érdekében.