Magyar English Deutsch Espanol(Spanish Formal International) French (Fr) Italiano Slovenčina Română Russian (CIS) Japanese

Robusta

Robusta

A 2000-ben alapított Calzados Robusta SL már idejekorán kitűnt termékeivel a munkabiztonsági és ipari lábbelik gyártásának területén.
Az Észak-Spanyolország területén, La Rioja városában található cég folyamatosan fejlődik, több, mint 300 féle termékével megoldásokat nyújt az ipar majd' minden területén. Többek közt az elektronikai-, a gép-, az élelmiszer- és a gyógyszeripar, valamint az erdőgazdálkodás, az egészségügy és a biztonsági szektor számára fejlesztenek és gyártanak lábbeliket.
Ez a fejlődés annak az egyedülálló kapcsolatnak köszönhető, melyet a Robusta saját üzleti filozófiája és ügyfelei közt megvalósított. Ennek alapja a gondoskodó, folyamatos ügyféltámogatás, a szigorú gyártási és minőségi előírások, valamint a testre szabott megoldások, melyekkel a vevői igényeknek kívánnak megfelelni. Ügyfeleik folyamatos visszajelzései fontosak a Robusta számára, hisz ezen információkra támaszkodva tudnak olyan jövőbeni megoldásokat kidolgozni, melyek a vevői megelégedést szolgálják.