Magyar English Deutsch Espanol(Spanish Formal International) French (Fr) Italiano Slovenčina Română Russian (CIS) Japanese

Ipari és irodai székek

A C-E-T Magyarország Kft. küldetésének egyik sarkalatos pontja a gyártási folyamatok eszközigényének teljes lefedése. Ezen törekvés keretén belül született meg 2010-ben a döntés, hogy az ipari székek mellett a termelést támogató irodai helységeket is ellássuk magas szintű termékekkel. Adódott az egyértelmű döntés, hogy az ipari székek területén eddig is bizonyított partnerünk, az Interstuhl termékeit válasszuk. Ezen megoldások mind minőségben, mind technológiai innovációban magasan kiemelkednek a piaci élmezőnyből. Termékeink mellé kiemelkedő garanciás feltételeket és magas szintű technikai támogatást nyújtunk. Minderre bizonyíték a rendszeresen visszatérő vevőink köre.

Bimos

Bimos

A Bimos vezető szerepet tölt be az ipari székek gyártásában. Már hosszú évtizedek óta kínálja megoldásait a munkaszékek és speciális igények területén. Mint az Interstuhl (irodai szék specialista) egyik márkája, a Bimos több, mint 40 év fejlesztési és gyártási tapasztalattal rendelkezik és kivételes tehetséggel képes a hagyományos kézművességet a modern technológiával kombinálni. Hatalmas kínálatának ellenére minden egyes termék tervezésénél a cél közös volt: optimális megoldásokat nyújtani. Székeik maradéktalanul megfelelnek ennek az elvárásnak, emellett szabad mozgást is nyújtanak a felhasználónak. Rugalmasak, mégis jól terhelhetőek. Tökéletesen illeszkednek a munkakörnyezethez anélkül, hogy a felhasználónak alkalmazkodnia kellene hozzájuk. Ez az eszme az, melyért a Bimos mérnökei dolgoznak.

Interstuhl

Interstuhl

Az Interstuhl egy független, az eredeti tulajdonosok által irányított családi vállalkozás. Mára Németország vezető irodai és ipari szék gyártójává nőtték ki magukat. Függetlenségét a kézműves hagyományok tiszteletének, valamint az ügyfelekkel és üzleti partnerekkel történő személyes kapcsolattartásnak köszönheti. A cég alapvető filozófiája, hogy ha valaki valójában ért a székekhez, felelősséggel tartozik a minőségi alapanyagok használatáért és a vevői igények maradéktalan kielégítéséért. Mindegyik terméknek saját története van, melyekkel a felhasználók maradéktalanul azonosulni tudnak.

Prosedia

Prosedia

Kevesebb fogyasztás, mondja az egészségügyi miniszter. Kevesebb munka, mondja a munkaügyi miniszter. Kevesebb luxus, mondja a pénzügyminiszter. Több, mondjuk mi. Minőségibb és kiválóbb szolgáltatást ugyanazért a pénzért. A Prosedia, az Interstuhl legfiatalabb termékcsaládja egyértelmű elvárást fogalmaz meg: mindent nyújt, ami egy jó széktől elvárható, teszi ezt azonban nagyon kedvező áron, példaértékű minőségben és gyors szállítási időkkel. Nem csoda, hogy mindez a Prosedia termékeket világszerte elismertté tette. Széles termékskálával rendelkeznek, mely minden követelménynek megfelel. A teljesítmény és az innovatív marketing koncepció az, ami segít megtartani vezető szerepét a jelenlegi versenyhelyzetben.