Magyar English Deutsch Espanol(Spanish Formal International) French (Fr) Italiano Slovenčina Română Russian (CIS) Japanese

Kontakt Chemie

Kontakt Chemie

 

Széles termékválaszték

A KONTAKT CHEMIE termékcsalád az elektronikai ipar minden igényére kínál megfelelő terméket. Rendszeres használatukkal megnövelhető az elektromos, elektronikus alkatrészek, részegységek szerviz-intervalluma és hasznos élettartama, és csökkenthetők a karbantartás költségei, és a költséges leállások gyakorisága.

Műszaki tisztítás

Korrózió miatt megszakadt érintkezések, vagy erősen szennyezett nyomtatott áramköri kártyák és elektronikus alkatrészek esetében a különböző KONTAKT CHEMIE tisztító spray-k pillanatok alatt helyreállítják a kapcsolatot.

Karbantartás és minőségbiztosítás

A KONTAKT CHEMIE olyan termékeket kínál, amelyeket kifejezetten elektronikus és elektromos berendezések karbantartásához, javításához fejlesztettek ki, a hosszantartó kifogástalan működés érdekében.

Megbizható és hosszantartó védelem

A nedvesség minden elektromos berendezés és különösen az érintkezések legnagyobb ellensége. A KONTAKT CHEMIE csúcsminőségű termékei tartós és valós védelmet nyújtanak a korrózió minden formája ellen, és megbízható minőségben fenntartják az elektromos működést, még kedvezőtlen, esetleg kifejezetten korrózív környezeti körülmények között is.

Speciális felhasználás

A KONTAKT CHEMIE aeroszolok nagy átütési szilárdsággal hatékony védelmet biztosítanak, megőrizve az összes alkatrész, nyomtatott áramkörök, fémek és műanyagfelületek tisztaságát, alkalmazhatóságát, működőképességét.