Magyar English Deutsch Espanol(Spanish Formal International) French (Fr) Italiano Slovenčina Română Russian (CIS) Japanese

Mérőeszközök/Mérőműszerek

Kínálatunkban megtalálhatóak az iparban leggyakrabban alkalmazott hossz mérőeszközök: tolómérők, mikrométerek mechanikus, órás és digitális változatban. Ezen kívül mérőszalagok, vonalzók, vízmértékek, lézeres távolságmérő eszközök széles választékával állunk rendelkezésükre. Amennyiben elektromos jellemzőket szeretnének mérni a következő mérőműszereket kínáljuk: multiméterek, lakatfogók, feszültség vizsgálók és termométerek.

Fluke

Fluke

A Fluke nemzetközi hálózata kínálja a legjobb megoldásokat a hálózat telepítés, hálózati teljesítmény menedzsment és hibaelhárítási, valamint a biztonság és a teljesítmény ellenőrzésének műszeres mérésére.
Műszeres kínálatuk lefedi és folyamatosan követi az ipari felhasználás bővülő igényeit.

Mahr

Mahr

Carl Mahr 150 évvel ezelőtt felismerte a keresletet a mérésre alkalmas eszközök iránt, ezért megalkotta a pontos hosszmérésre alkalmas mérőeszközeit. Napjainkra a Mahr a világ harmadik legnagyobb gyártójává nőtte ki magát a méréstechnika területén. 1600 alkalmazottat foglalkoztat a németországi székhelyű cég, melynek központja Goettingen-ben található. Az 1861-ben alapított vállalat ISO 9001 minősítéssel rendelkezik, mely garantálja termékeik kiváló minőségét. A Mahr mérőműszereket a mérnökök és a szakemberek egyaránt előszeretettel használják az autóipar, a gépipar, valamint a műszaki tudományok és kutatások területén.

Maxwell

Maxwell

A Maxwell-Digital professzionális multiméterek és egyéb mérőműszerek 15 éves múltra tekintenek vissza a mérőműszerek piacán. A Maxwell-Digital kínálatában megtalálható a multiméterek és az egyéb mérőműszerek széles választéka, legyen szó hossz, terület, térfogat, páratartalom, fényerősség, vagy hőmérséklet méréséről. A termékek használhatók gépjárművek egyes alkatrészeinek tesztelésére is (pl.: biztosítékok). A mért adatok rögzíthetők a DMMs rendszer segítségével, amelyhez számítógépes kapcsolatra van szükség.

Amprobe

Amprobe

Az Amprobe szlogenje a „a legjobb szerszámot a pénzünkért”. 1948 óta dolgozik azon, hogy megfizethető és tartós eszközöket kínáljon vásárlói számára. Az elmúlt 50 évben a cég neve egybeforrt a minőségi, de megfizethető mérőműszerekkel, multiméterekkel, lakatfogó multiméterekkel. Napjainkban közel 250 vizsgálati eszközt kínál a cég ipari, kereskedelmi valamint lakossági felhasználásra.

Extech Instruments

Extech Instruments

Az Extech Instruments székhelye, az USA-ban, Massachusetts állambeli Waltham-ben található. Termékeit világszerte értékesíti és forgalmazza a gyártó. Produktumai között megtalálhatók: a mérőműszerek (pl.: szélmérő, hangszintmérő), multiméterek (lakatfogók), hőkamerák, hordozható nyomtatók. Mivel nemzetközi cégről lévén szó, így gyárai, raktárai találhatók Tajvanon, és Hong Kong-ban is. Előállított termékeik minőségét az ISO 9001:2008 TÜV minősítés garantálja.