Magyar English Deutsch Espanol(Spanish Formal International) French (Fr) Italiano Slovenčina Română Russian (CIS) Japanese

Rólunk

C-E-T Magyarország Kft. jogelődjét tekintve, több mint 10 éves múltra tekint vissza.

Kezdetben forrasztás-technikai eszközök forgalmazásával, valamint forrasztás-technikai igények felmérésével és szaktanácsadással foglalkoztunk. Az elmúlt években sikerült tevékenységünket további szolgáltatásokkal bővíteni, melynek köszönhetően mára már a piacvezető beszállító cégek közé sorolnak bennünket Közép-Európában.
Napjainkban a legtöbb megrendelést az elektronika és az autóipar területéről kapjuk, de megrendelőink és partnereink köre folyamatosan bővül.

Főbb területeink:

  • Forrasztás-technika
  • Csavarozás-technika
  • Kéziszerszámok, precíziós mérőeszközök
  • ESD védelmi rendszerek kiépítése, támogatása
  • Ipari és Irodai székek
  • Bosch-Rexroth rendszer kiépítése
  • LED-es és ipari világítástechnikai rendszerek kiépítése

Több gyártótól kaptunk képviseleti, vagy kiemelt forgalmazói jogot.
Képviselt gyártóink listáját megtalálja a 'gyártók' menüpontban.

Tapasztalatainkat felhasználva tervezzük kisszériás bérmunkák vállalását is.
Cégünk 2009-ben Uniós támogatást nyert, egy komplex gyártósor megvásárlására.

Szerződéses partnereinkkel együtt összesen 18 főt foglalkoztat cégünk.

Tevékenységeink

Forrasztás-technika, Csavarozás-technika

Amennyiben nincs konkrét elképzelése az alkalmazni kívánt eszközökről, kollégáink segítenek Önnek a legmegfelelőbb termék kiválasztásában. Célunk az optimális megoldás megtalálása, melynek segítségével Ön a legjobb hatásfokon tudja munkáját végezni.

ESD

Segítünk a megfelelő eszközök kiválasztásában, ESD védelem kialakításában. Meglévő vagy tervezett védelmi rendszeréhez széles termék- és eszközkínálatot biztosítunk. Célunk az optimális megoldás megtalálása, melynek segítségével Ön a legjobb hatásfokon tudja munkáját végezni.

Forrasztóeszközök, csavarozógépek, csavaradagolók javítása

Természetesen nem csak képviseljük gyártóinkat, hanem a már meglévő, de hibás forrasztás-technikai és csavarozás-technikai eszközök karbantartását és szervizelését is vállaljuk. Ha Ön szeretné elvégezni a javítást, biztosítjuk a szükséges dokumentációt, valamint igény esetén a szükséges alkatrészeket is.

Az általunk végzett javításokra garanciát vállalunk.

Kis szériás sorozatok gyártása

Társaságunk 2009-ben Uniós támogatást kapott. A támogatás segítségével egy gyártósor telepítése valósult meg telephelyünkön, mellyel elektronikai alkatrészek, elsősorban modulok összeszerelését tudjuk vállalni. Célunk saját fejlesztésű egységek gyártása, új munkahelyek létesítése.

Szabó Donát
Ügyvezető Igazgató