Magyar English Deutsch Espanol(Spanish Formal International) French (Fr) Italiano Slovenčina Română Russian (CIS) Japanese

Üdvözöljük a Central European Trading Kft oldalán!

Oldalainkat olvasva betekintést nyerhet cégünk történetébe, tevékenységébe, megismerheti célkitűzéseinket, tájékozódhat termékeinkről, szolgáltatásainkról. Bízunk abban, hogy Ön, mint cégünk jelenlegi vagy jövőbeni Partnere, látogatása során meggyőződik arról, hogy kölcsönös előnyök alapján együttműködésre kész, korrekt üzleti partnere kívánunk maradni és válni minden megrendelőnknek, beszállítónknak.

Cégünk 2006-ban alakult, a kezdeti 2 főből mára már több mint 10 főt foglalkoztató középvállalattá nőtte ki magát. Termékstruktúránkat széles sávban alakítottuk ki partnereink számára, hogy valamennyi gyártási, termelési, előállítási folyamataihoz megtalálja mindazon termékeket, melyek elősegítik, fejlesztik, gazdaságossá teszik működését.

Főbb területeink:
Forrasztás-technika
Csavarozás-technika
Kéziszerszámok, precíziós mérőeszközök
ESD védelmi rendszerek kiépítése, támogatása
Ipari és irodai székek
Bosch-Rexroth rendszer kiépítése

Társaságunknak elindulásától kezdve fontos, hogy az értékesítésen túl termékeink beépítését, beüzemelését, használatát szaktanácsadással, szervizeléssel támogassuk. Mind belföldön, és külföldön egyaránt jól ismert és keresett gyártók termékeit forgalmazzuk, melyet részletesen megtekinthet web áruházunkban.

Célunk, hogy folyamatos innovációval, mindig egy lépéssel a konkurens megoldások előtt járva az elérhető legjobb megoldásokat kínálni ügyfeleinknek. Fontos számunkra, hogy rugalmasan tudjunk alkalmazkodni ügyfeleink igényeihez. A gyártókkal való szoros kapcsolatunk révén egyedi megoldásokat is tudunk biztosítani.

A munkatársak naprakész, magas színvonalú ismereteinek köszönhetően mára már több mint ezerre duzzadt cégünk állandó vevőinek tábora, mely megbízhatóságunkat is bizonyítja. Célunk jövőben is az, hogy minőségi, pontos, és gyors kiszolgálással álljunk partnereink rendelkezésére.

 

Társadalmi felelősségvállalásunk

A Central European Trading Kft. elkötelezett azon csapatok és sportolók támogatására, akik kiemelt figyelmet fordítanak az egészséges életmód és az adott sportág népszerűsítésére. A pénzügyi és gazdasági krízis nemcsak a gazdaságot és a társadalmat, hanem a sportéletet is érinti, éppen ezért sokakkal ellentétben még nagyobb erőfeszítést teszünk hazánk sportolóinak támogatására.

sportok

Kiemelten támogatjuk azon csapatokat és sportolókat, akik minden tekintetben "zöld", azaz szabadban zajló, egészségre és környezetre nem káros sportokat űznek. Így támogatjuk a vitorlázást és a sárkányhajózást is. Cégünk 2010 óta a Speedy Sailing Team vitorlás sportcsapat kiemelt támogatója. Az egészséges életmód mellett a családok közös időtöltését is fontosnak tartva, olyan sportkluboknak és önkormányzatoknak nyújtunk esetenként támogatásokat, amelyek teret adnak a családi rendezvényeknek. Örömmel mondhatjuk el magunkról, hogy voltunk már gyermek futóverseny névadó támogatója, de ugyanígy a gyermek labdarúgás is közel áll szívünkhöz...

eredmenyek